U bent hier:

Trage wegen van Kastel (Hamme) > beslis mee over hun toekomst!

Cursus of workshop Milieu en natuur

Welke trage wegen verdienen een opknapbeurt in Kastel (Hamme)? Waar liggen er kansen om alternatieve, veilige en mooie verbindingen te realiseren? Kortom, wat is goed en wat kan anders/beter? De tijd is aangebroken om knopen door te hakken... Laat je stem horen!
* INHOUD INFOAVOND *

Om je mening te kunnen vormen, heb je onder meer kaarten nodig waarop alle wegjes staan aangeduid. Die ontvang je tijdens de infoavond. Je krijgt ook tips over aspecten die jouw extra aandacht verdienen. Aansluitend wordt uit de doeken gedaan hoe jouw bevindingen ons kunnen bereiken. Uiteraard zal ook het project zelf toegelicht worden. Zo werken we stap voor stap toe naar het eindresultaat: een herstelplan voor alle lokale wegen waarmee de gemeente Hamme de komende jaren aan de slag kan.

* IEDEREEN WELKOM *

Inschrijven is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Want hoe meer wandel- en fietsliefhebbers, landbouwers, ruiters of menners, jeugdbewegingen, buurtbewoners… hun stem laten horen, hoe beter het netwerk van de trage wegen in de toekomst aan de bestaande wensen en noden zal tegemoetkomen. Welkom!

* WAT VOORAFGING *

Het gemeentebestuur van Hamme, Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Oost-Vlaanderen willen het tragewegennetwerk van deelgebied Kastel herwaarderen. Een eerste stap was het inventarisatiewerk. Een enorme klus, waarvoor ze op 5 vrijwillige padvinders konden rekenen! Dankzij hen is nu geweten in welke toestand de trage wegjes van Kastel verkeren.

* ORGANISATIE *

Deze infoavond wordt georganiseerd door de gemeente Hamme i.s.m. Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Oost-Vlaanderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ontmoetingscentrum Ter Munken
Scheldestraat 39
9220 Hamme

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 29 januari 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Regionaal Landschap Schelde-Durme
Contact lies@rlsd.be
09 210 90 54
Links
Trefwoorden landschap, trage wegen, infoavond, wandelen