U bent hier:

Traditionele Congolese dans

Cursus of workshop Dance

De wereldmuziekschool van Muziekpublique organiseert van september tot juni een 50-tal folk-, wereldmuziek- en danslessen
Meer informatie omtrent de cursus Traditionele Congolese dans met Tister Ikomo op de site van Muziekpublique: https://muziekpublique.be/lessons/traditionele-congolese-dans/?lang=nl

De wereldmuziekschool van Muziekpublique organiseert van september tot juni een 50-tal folk-, wereldmuziek- en danslessen. Je krijgt les van topartiesten uit de Brusselse muziekscène die naast het podium ook gebeten zijn door het lesgeven. Elke leraar heeft zijn eigen pedagogische benadering. Zo zijn veel lessen gebaseerd op mondelinge overdracht. Het aanbod bestaat uit individuele lessen, groepslessen en ensembles.

Iedereen is welkom op onze academie, ongeacht welke taal ze spreken. De cursus wordt niet uitsluitend in één taal gegeven. Docenten en studenten zullen onderling afspraken maken over de taal waarmee zij tijdens de les kunnen communiceren.

Info

Waar Maria-Boodschaplyceum
Moutstraat 22
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Donderdag van 18:30 tot 20:00
Prijs
Normaal
€ 150,0
Organisatie Muziekpublique
Contact cursus@muziekpublique.be
02-217.26.00
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS