U bent hier:

Tournee Matinee

Deze doorwinterde professionele musici brengen lichtklassiek, de mooiste opera- en musicalmelodieën, nostalgische chansons, Ierse traditionals en wals. Allemaal herkenbare deuntjes die je kan mee neuriën.
 

Glimlachende, voldane gezichten in het publiek, dat zagen we vorig seizoen al in dienstencentrum Romanza tijdens een gezellig concert met het Duo Tête-à-Tête. Deze doorwinterde professionele musici brengen lichtklassiek, de mooiste opera- en musicalmelodieën, nostalgische chansons, Ierse traditionals en wals. Allemaal herkenbare deuntjes die je kan mee neuriën. Muziek zonder drempel en mét een cava in de hand, de ideale start van het weekend!

Paul Klinck studeerde viool bij Rudolf Werthen te Gent en Yfrah Neamen in Londen. Hij is als leraar viool en kamermuziek verbonden aan de Gentse Kunsthumaniora.

Ann Engels studeerde cello bij Edmond Baert te Brussel en bij France Springuel te Gent en volgde masterclasses in Zwitserland bij Michael Flaksman. Engels kreeg studiebeurzen voor muziekprojecten in Kroatië en Bayreuth. Zij toerde doorheen heel Europa en Azië met internationale gezelschappen.

Info

Waar Dienstencentrum Oosterveld
Groenenborgerlaan 185
2610 Wilrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 14 september 2018
Prijs
standaardprijs: 5.00 €
€ 5,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cc De Kern
Links