U bent hier:

Tournee Congé (Sint-Eloois-Vijve)

Speelstraten, workshops (van yoga tot TikTok), spannende verhalen en vertellingskes, hedendaagse kunst, optredens, picknick … strijken neer in Sint-Eloois-Vijve. Telkens twee dagen lang, maar elke dag heeft zijn eigen accent.
De speelstraten zijn niet zomaar autovrij, we voorzien ook veel extra spelmateriaal. De invulling van de workshops is heel divers: van yoga tot TikTok en alles ertussen. Daarnaast komen de medewerkers van de bibliotheek telkens een sappig of spannend verhaal voorlezen, vanop een heel bijzonder locatie. Een heel bijzondere installatie wordt dan weer het hedendaags schrijn van de kunstenaars Robbert&Frank. Voor optredens rekenen we op vrijdag op (Waregems) lokaal talent, op zaterdag regelt CC De Schakel een fijne selectie nationale artiesten!

#ikzomerwestvlaams

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Plein
Sint-Elooisplein 1
8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 augustus 2020 tot 15 augustus 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Stad Waregem
Contact 056 62 12 11
Trefwoorden Ikzomerwestvlaams, Bevestigd2020