U bent hier:

Toneelvoorstelling 'Gevangene ontsnapt!'

Gevangene ontsnapt!
Klucht in 2 bedrijven van Luuk Hoedemaekers.
Regie: Donald Litière
Freya De Bleeckere is de gevangenisdirectrice van een kleine, provinciale gevangenisinstelling. Zij is een correcte en intelligente, maar soms ietwat naïeve vrouw van middelbare leeftijd. Samen met haar man Geert Dochez woont zij in de kleine, maar comfortabele dienstwoning van het gevangeniscomplex. Geert is een praatgrage, eerder sullige en op het eerste zicht misschien wat saaie huisman.
Omdat Freya haar gevangenis zo goed weet te besturen en omdat er nog nooit iemand in geslaagd is om eruit te ontsnappen, werd Freya voorgedragen voor promotie en de daarbij horende overplaatsing naar een grotere instelling.
Geert, die een verhouding heeft met Marie Bauwens, de hoofdcipier, ziet een overplaatsing juist omwille van die relatie, in eerste instantie niet onmiddellijk zitten, net zo min als Marie zelf trouwens.
De laatste details van de overplaatsing moeten echter vandaag geregeld worden en daarom komt Marina Simonis, een hooggeplaatst ambtenaar van het ‘Bestuur voor het Gevangeniswezen’ op bezoek.
Dit toevallig op de dag dat ook Benny Dochez, de broer van Geert, en zijn nieuwe vriendin Thea Lieten op bezoek komen.
En Nolle, de enige zoon van Freya en Geert die al jaren in Amerika woont, komt bovendien ook al, zij het onaangekondigd, binnen vallen.
Maar juist vandaag is Liesje Verelst, een jonge en knappe gedetineerde die naar eigen zeggen onterecht veroordeeld en opgesloten werd, erin geslaagd om te ontsnappen! Het ware dus best dat mevrouw Simonis dit niet aan de weet komt. Anders komt de bevordering van Freya aardig in ’t gedrang!
Lukt het Freya vooralsnog om haar bevordering binnen te halen?
Kan Liesje misschien ingerekend worden en terug opgesloten?
Dolle toestanden allemaal.
Eén ding is zeker: het wordt terug een aangenaam avondje leute, plezier en genieten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC Olsene
Kerkstraat 36
9870 Olsene (Zulte)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie toneelvereniging 't Olsenaarke
Contact 0468 / 257 409
Links
Trefwoorden HomeZulteB