U bent hier:

Toneelstuk 'Geluk op grootmoeders wijze'

Toneelvoorstelling ‘Geluk op grootmoeders wijze’
Dinsdag 25 februari om 18.00 uur
Een educatief toneel voor en door senioren, met tips die aanzetten tot nadenken over geestelijke gezondheid en over de manier waarop je deze bij jezelf kan toepassen.
Een groepje bevriende senioren houdt wekelijks hun bijeenkomst in een cafeetje. Ook deze week... Op een ludieke manier brengen senioren van de Letterhoutemse Toneelgroep het thema "geestelijke gezondheid" aan bod.
Aan de hand van tips uit de 'Fit in je hoofd' campagne pakken ze hun eigen geestelijke gezondheid aan. Kom kijken en ontdek hoe jij fit in je hoofd kan blijven!
Deelnemen is gratis. Inschrijven is nodig en kan in één van de ontmoetingscentra of via mantelzorg@oostende.be ten laatste op 20 februari 2020.
‘De MantelzorgHub’ in Oostende zet ook in 2020 haar beste beentje voor. Dit is een project voor én door mantelzorgers, met de steun van Kom op tegen Kanker en !DROPS. ‘De MantelzorgHub’ wil een gemeenschap voor mantelzorgers opbouwen, waar er ruimte is voor contact met andere mantelzorgers tijdens de Mantelzorgcafés, het uitwisselen van informatie en ervaringen, psychologische ondersteuning, ontspannende activiteiten, gezelligheid en nog zoveel meer. Daarbij streven we ernaar het bestaande ondersteuningsaanbod van lokale zorgorganisaties zo vlot mogelijk te laten doorstromen. Want een goed geïnformeerde en veerkrachtige mantelzorger is er twee waard!
De Mantelschelp zorgt afwisselend wordt voor een middag –of avondprogramma, telkens op een andere locatie. Hieronder een overzicht van de volgende samenkomsten.
Deelnemen is gratis. Inschrijven is nodig en kan in het ontmoetingscentrum op jouw wijk (breng hiervoor jouw identiteitskaart mee) of per mail via mantelzorg@oostende.be (mail dan zeker volgende gegevens: naam, voornaam, adres, telefoonnummer en rijksregisternummer).
Inschrijven kan telkens t.e.m. de donderdag voor het mantelzorgcafé. Let op, de plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC De Ballon
Mansveldstraat 9
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 25 februari 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stad Oostende
Contact 059 433 122