U bent hier:

Toneelgroep Maastricht Wilfried de Jong en Wim Opbrouck - Jungfrau

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Twee mannen zitten vast in het hooggebergte. Hun hut is ingesneeuwd. Maar geen paniek, ze gaan hier uitkomen. Een onweerstaanbare mix van theater, beukende muziek en ontroerende dans.

Een onweerstaanbare mix van theater, beukende muziek en ontroerende dans.

Wilfried de Jong en Wim Opbrouck zitten vast in het hooggebergte. Hun hut is ingesneeuwd. De mannen kijken vanaf het schuine dak uit over het dal. Geen paniek. Ze gaan hieruit komen, zoveel is zeker. Want: niets is onmogelijk, alles kan.

‘Jungfrau’ is een fysieke krachtmeting, Gewitterund Sturm, tot aan de pijngrens, soms tot aan de grens van het toelaatbare. Een moderne Alpensymfonie. Natuurlijk nemen de twee mannen af en toe rust om zaken te beschouwen en naar de sterren te kijken. Er is genoeg om je over te verbazen.

Alles lijkt van bovenaf zo zinloos. Maar dan borrelt de tomeloze energie weer op. Geen top is te hoog voor het duo. Ze willen weer. Ze willen meer. Vechten. Knokken. Dansen. Zingen. Bergen verzetten. Omdat de wereld nog niet af is.

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Standaard: 18.00 €;65+: 17.00 €;-26: 17.00 €;Lerarenkaart / VPK: 17.00 €;Abo 4+ prijs: 14.40 €;Abo 8+ prijs: 12.60 €;Abo 12+ prijs: 12.60 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be