U bent hier:

Tom De Man & Band - 'Nirvaana Unplugged' - UITGESTELD

+1 punt

UPDATE: Er werd enorm uitgekeken naar dit optreden. Jammer genoeg kan dit op 28/11/2020 niet doorgaan. Tom De Man & Band komen op een latere datum bij ons spelen. We houden jullie hiervan op de hoogte. Tot gauw. ***
De legendarische passage van de immens populaire grungeband Nirvana in het televisieprogramma MTV Unplugged ligt bijna 30 jaar achter ons. Met eigen nummers en enkele covers werd die avond muziekgeschiedenis geschreven, denk maar aan de magistrale versie van Bowie’s ‘The Man Who Sold The World’. Erpe-Merenaar en The Voice-winnaar Tom De Man voert ons met zijn ‘Nirvaana Unplugged’ weer helemaal terug naar die fameuze nacht in New York. Wie Toms weergaloze ‘Heart Shaped Box’-cover al eens hoorde, weet dat hij de juiste man is om Kurt Cobain’s wollen gilet te passen.

Info

Links
Waar EMotia
Oudenaardsesteenweg 456
9420 Erpe-Mere

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Prijs: 12 euroUiTPAS aan kansentarief: 1,50 euro

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie EMotia
Contact emotia@erpe-mere.be
053 60 35 60

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS