U bent hier:

Tom Clement - Almost Human (nieuwe datum)

Concert Folk en wereldmuziek

Leonard Cohen Greatest Hits
Tom Clement was als zanger vooral actief bij The Clement Brothers, die hun countrymuziek naar zowat alle huiskamers in Vlaanderen brachten. Door zijn grote naturel en zijn eigenzinnige bindteksten zorgt Clement als frontman telkens voor de juiste stemming.

Deze keer gaat hij op stap met drie vrouwelijke muzikanten: Martha en Loes Maieu (Blackie & The Oohoos) en Sofie Van Everdingen (Daddy's Darlings). Samen brengen ze integraal het eerste verzamelalbum van Leonard Cohen.

Met illustrator Riske Lemmens en fotograaf Jort Van Leemputten experimenteerden ze met een digitale camera obscura. Deze beelden gaan in dialoog met de muziek, met een associatief verhaal tot gevolg dat door elke toeschouwer anders zal klinken.

Vanuit zijn jarenlange ervanring als theatermaker kiest Clement bewust voor een theatrale setting en voor een enscenering die de intimiteit tussen de muzikanten en het publiek verstrekt.

Verwacht je aan een warme, intieme avond waarop de beginperiode van Leonard Cohen uitzonderlijke muziek tot leven komt en waarvan je zowel als ontdekker, herontdekker of jarenlange fan zal genieten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar City
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €; Jeugdvoordeelpas: 6,00 €; 60+: 10,00 €; -26: 10,00 €
€ 12,0
Organisatie Centrum Ysara & City
Contact cultuur@nieuwpoort.be
058795000
Trefwoorden bevestigd2020