U bent hier:

Toast Literair

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Op zondag 24 januari 2021 organiseren Davidsfonds Rumst en Reet en Bibliotheek Rumst 'Toast Literair'.
De afdelingen Davidsfonds Reet en Rumst en de bib blijven niet bij de pakken zitten. Al gaat er niets boven een activiteit waarna je kan bij- en napraten, toch is er niets mis met online cultuur beleven. En als je dat niet gelooft, zal Jan Pauwels je dat bewijzen op onze Toast Literair van zondag 24 januari 2021 om 11 uur. 

Jan Pauwels schreef recent zijn tweede historische roman. 'Zwarte kappen' gaat over kerkelijke toestanden in de zeventiende eeuw. De paters alexianen begraven niet enkel de doden, maar houden er ook eigenaardige praktijken op na. En de bisschop van Brugge is bij nader toezien niet de rechtschapen man die hij voorwendt te zijn.

Op basis van historische documenten brengt rasverteller Jan Pauwels een andere tijd tot leven, die bij nader toezien toch wel enige gelijkenis vertoont met de onze.

Je kan dit verhaal volgen via MS-Teams op jouw computer thuis. Voor wie Teams nog niet gewend is, voorzien we een hulplijn.

En daarmee is het nog niet afgelopen. De lezing zelf is gratis, maar wie graag het boek waar alles om draait wil lezen, kan dat meteen bestellen. Een gesigneerd exemplaar kost je als Davidsfonds-lid slechts € 18 (€ 23,50 voor niet-leden).

Vind je een lezing met een boek best gezellig, maar wat droog? Dat begrijpen we heel goed, en daarom zijn er voor de geïnteresseerden ook verwenontbijten te verkrijgen aan de prijs van € 17 per persoon.

Kortom, schrijf je voor 15 januari in en geef aan of je het boek en/of het ontbijt aan huis geleverd, wil bestellen. De prijs voor boek en/of ontbijt stort je voor diezelfde datum op rekening BE32 7510 0327 4802.

Jouw Toast literair van 2021 zal je niet gauw vergeten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar online
online
2840 Rumst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Dienst Vrije Tijd Rumst