U bent hier:

Toast Literair met Rick de Leeuw

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Op zondag 19 januari 2020 organiseren Davidsfonds en Bibliotheek Rumst Toast Literair. Het wordt een vrolijke en onderhoudende ochtend met een veelzijdig verteller: Rick de Leeuw.
‘Nieuwe buren’ heb je in maten en soorten. Fijne en vervelende, opvallende en saaie. Rick de Leeuw behoort zeker niet tot de laatste categorie. Op zijn mond is deze veelzijdige artiest alvast niet gevallen, en op zijn hoofd ook niet.

Uit het bruisende Amsterdam, verhuisde hij enkele jaren geleden naar een vredig en rustig Limburgs dorpje, waarvan de naam het omgekeerde doet vermoeden - Heks. Hij voelt er zich thuis, en is een graag geziene gast in de plaatselijke dorpsherberg.

Over zijn nieuwe buurt, over de Vlamingen die hij al zolang kent, over de rol van verhuizen in zijn leven en over een spitsvondige en eigenzinnige wandeling door de actualiteit, komt Rick de Leeuw op 19 januari vertellen in zaal Parochiale Kring in Rumst.

Van harte welkom om 10.30 uur in zaal Parochiale Kring (Veerstraat 46, 2840 Rumst). Aansluitend is er een receptie met versnaperingen. De inkom bedraagt € 10 (ter plaatse te betalen).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parochiale Kring
Veerstraat 46, 2840 Rumst
2840 Rumst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 19 januari 2020
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Davidsfonds Rumst
Contact info@davidsfonds-rumst.be
03 888 92 47