U bent hier:

to come (extended) - Mette Ingvartsen

+1 punt

Reclame, films, tijdschriften, internet: voortdurend zijn we omgeven door beelden van geseksualiseerde lichamen die het intieme en erogene etaleren. In to come (extended) zoeken 15 performers naar de verhouding tussen individuele seksuele vrijheid en seksualiteit als collectieve ervaring.
Reclame, films, tijdschriften, internet: voortdurend zijn we omgeven door beelden van geseksualiseerde lichamen die het intieme en erogene etaleren. Die beelden behoren al lang niet meer tot de privésfeer alleen, maar maken via marketing en mediatisering deel uit van het publieke domein. Ze functioneren er als maatstaf, waartoe we ons zonder nadenken verhouden. Plezier als condition humaine is vandaag een keurslijf geworden, waaruit het nog moeilijk is je te bevrijden.In to come (extended) – een remake van een performance met 5 dansers uit 2005 – zoeken 15 performers naar de verhouding tussen individuele seksuele vrijheid en seksualiteit als collectieve ervaring. De relatie tussen een groep anonieme lichamen en de individualiteit van één naakt lichaam onthult een spannend contrast. Het in vraag stellen van opwinding en climax als theatrale act staat centraal – soms in een bevreemdende slow motion, dan weer in de hoogste versnelling vol energie.
• to come (extended) is het nieuwste deel in Mette Ingvartsens reeks over seksualiteit en ervaringseconomie. Het stuk komt na de cyclus The Red Pieces 69 Positions, 7 Pleasures en 21 Pornographies, alle te zien in het Kaaitheater.

Info

Waar Kaaitheater
Sainctelettesquare 20
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Normaal

€ 18,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kaaitheater
Contact info@kaaitheater.be
02-201.59.59
Links
Trefwoorden Danspunt Kortingpartner
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS