U bent hier:

Tiny Legs Tim | BELGISCHE ONE MAN BLUES BAND UITVERKOCHT

Datum:

zaterdag 23 november 2019, 20.00 uur
Deze voorstelling is uitverkocht, er wordt een wachtlijst voorzien.
LivingSotto – dat zijn concerten in een huiskamer, ergens in Zottegem. Muziek van allerlei slag en diverse genres met een living als podium.

Geen grote massa of giga zaal, wel een geweldige setting (die we in aanloop naar het concert bekend maken), en vooral heel dichtbij…

Tiny Legs Tim is een bluesman pur sang. Hij heeft zowat heel Europa rondgereisd met zijn One Man Blues Band en was het voorprogramma voor artiesten als Peter Doherty en John Mayall

Tiny Legs Tim bewijst met enkele fantastische albums dat hedendaagse blues veel meer kan zijn dan het herkauwen van de bestaande vormen. Hij ontwikkelde op korte tijd een zeer persoonlijke stijl (finger-picking en slide).

Tiny Legs Tim solo en unplugged in een Zottegemse huiskamer.

“Sit back and let the ol’ magic take hold. Those tiny legs sure take a lot o’ burning blues around” (Roland Van Campenhout)

“Tiny Legs Tim beheerst het bluesvocabularium perfect, kent de kleinste kneepjes en springt zwierig om met de clichés.” (DeMorgen)

“Tiny Legs Tim vergast zijn publiek op Delta blues die uit een ander tijdvak lijkt te komen en tot op kniehoogte in de Mississipi staat “ (Cutting Edge)

www.tinylegstim.com

€12 | €10 (-26/+60)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar in een Zottegemse living
nader te bepalen.
9620 Zottegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €; -26/26+: 10,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie CC Zoetegem
Contact 09 364 69 33