U bent hier:

Tinkeren op zondag // coronaproof editie

+1 punt

Cursus of workshop Creativiteit

WELKOM TERUG IN DE TINKER STUDIO!
Tinkeren is een speelse methodiek waarbij je samen aan de slag gaat met allerlei materialen en technieken, zonder vaste handleiding. Nadat de Tinker Studio even de deuren moest sluiten door de coronamaatregelen, heropenen we eindelijk terug. Met een volledig coronaproof Tinkerzondag!
HOE WERKT HET?
Je reserveert de Tinker Studio met je gezin of bubbel van 2 tot 6 personen voor één van de mogelijke tijdsloten. De ruimte is dan helemaal voor jouw bubbel alleen én je krijgt een heuse tinkerbox: een doos met allerlei materialen waarmee je samen heel wat zotte creaties ineen kan knutselen. Een enthousiaste huis-tinkeraar begeleidt je tijdens je sessie en helpt jullie op weg met inspiratie, voorbeeldjes en allerlei technieken.

Wie maakt het snelst de weversknoop? En kan je creatie ook bewegen? Maken jullie samen een corona-afweermachine, een nieuwe textieluitvinding of iets helemaal anders? Prutsen en experimenteren is toegestaan! De tinkerbox en je creaties neem je nadien mee naar huis, waar het experimenteren gewoon verdergaat.

WANNEER?
We voorzien op zondag 19 juli tijdsblokken op volgende momenten: 10u30 // 12u00 // 14u30 // 16u00. Bij je inschrijving geef je aan welk tijdslot je zou willen komen. Wij kijken na of de Tinker Studio nog vrij is en bevestigen al dan niet je inschrijving. Trouwens, bij mooi weer kan de activiteit ook doorgaan in de museumtuin, leuk toch?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Industriemuseum
Minnemeers 10
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 19 juli 2020
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Kansentarief: 2,00 €; Vriendentarief: 9,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Industriemuseum
Contact info@industriemuseum.be
09 323 65 00
Trefwoorden UiTPAS Gent, tinkeren, coronaveilig, knutselen, actief experimenteren, kinderactiviteit, B_out

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS