U bent hier:

Tine & Pieter Embrechts (matinee + avond)


CORONA-UPDATE
Opgelet: er zijn 2 concerten gepland deze dag; een matinee om 16 u. en een avondconcert om 20.15 u. Zorg dus dat je in de online ticketshop het juiste concert van jouw keuze selecteert!


Deze concerten zullen coronaproof plaatsvinden met min. 1 meter afstand tussen ticketbubbels en met verplicht mondmasker.


Alle verdere richtlijnen & maatregelen die we nemen voor een veilige cultuurbeleving lees je hier: www.blikveld.be/veilig-naar-cultuurBroer & zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in.Op verzoek van een vriendin-verpleegster namen ze samen vanuit hun bubbel hoopvolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren en geen bezoekers mochten ontvangen. De reacties logen er niet om. Geestig, ontroerend en bezield blijken de stemmen van broer en zus een prachtige blend te hebben. Dat ontging niemand en plots volgde een hele reeks interactieve, online-concerten.

Met het muzikale vuur terug aangewakkerd, staan ze samen op het podium met een greep uit Pieter’s Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tine’s Jukebox 2020 en enkele prachtige Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar, meer moet dat niet zijn

Bezetting: Tine Embrechts (zang) en Pieter Embrechts (zang & gitaar)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 10 oktober 2020
Prijs
Basistarief: 16,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie GC 't Blikveld
Trefwoorden Bevestigd2020