U bent hier:

TIJDreis // MoMeNT //

Laat u via een TIJDreis onderdompelen in de wereld van TIJD door de ogen van de MoMeNTmakers, via geheime locaties in het hart van de eerste stad van ons land.
De TIJDreis is een essentieel onderdeel van de hele MoMeNTopzet. MoMeNT nodigde toekomstige, net-afgestuurde of nog debuterende kunstenaars uit om na te denken over het thema TIJD. Via sociale media werd er een oproep verstuurd naar kunstenaars van de meest verschillende pluimages. Meer dan 62 kunstenaars reageerden op de Open Call. MoMeNT koos hieruit veertien projecten die het meest aansluiten op het festival en waaruit MoMeNT de ‘TIJDreizen’ distilleert: twaalf trajecten doorheen de stad Tongeren waar nieuw talent diverse aspecten van de TIJD behandelen. Tegen 10 augustus moet hun werk, (tentoonstelling, muziekoptreden, theatervoorstelling, architectuurwerk, theaterkostuum, fotoreeks, dichtbundel, novelle, …) af zijn om deze te delen met het publiek.
Met dit project wilt MoMeNT een platvorm bieden voor pas afgestudeerde of toekomstige kunstenaars. Vijf professionele coaches zijn voorzien voor de begeleiding en de ondersteuning. De coaches van MoMeNT‘18 zijn: Gregory Frateur (muziek en geluid), Dimitri Duquennoy (tekst, theater en performance), Nina Caspari (film en fotografie), Joris Van de Moortel (installatie) en Herman Maes (beeldhouwkunst en schilderkunst).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Pop-up bar AppeTIJD // MoMeNT //
Veemarkt 1
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 augustus 2018 tot 19 augustus 2018
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Moment Tongeren