U bent hier:

TIJDreis #4 - MoMeNTmakers // MoMeNT //

Laat u via een TIJDreis onderdompelen in de wereld van TIJD door de ogen van de MoMeNTmakers, via geheime locaties in het hart van de eerste stad van ons land.
De TIJDreis is een essentieel onderdeel van de hele MoMeNTopzet. MoMeNT nodigde toekomstige, net-afgestuurde of nog debuterende kunstenaars uit om na te denken over het thema TIJD. Via sociale media werd er een oproep verstuurd naar kunstenaars van de meest verschillende pluimages. Meer dan 65 kunstenaars reageerden op de Open Call. MoMeNT koos hieruit veertien projecten die het meest aansluiten op het festival en waaruit MoMeNT de ‘TIJDreizen’ distilleert. Tegen 10 augustus moet hun werk, (tentoonstelling, muziekoptreden, theatervoorstelling, architectuurwerk, theaterkostuum, fotoreeks, dichtbundel, novelle, …) af zijn om deze te delen met het publiek.

Met dit project wilt MoMeNT een platvorm bieden voor pas afgestudeerde of toekomstige kunstenaars. Vier professionele coaches zijn voorzien voor de begeleiding en de ondersteuning. De coaches van MoMeNT‘19 zijn: Dimitri Duquennoy (tekst, theater en performance), Kristof Timmerman, Katherina Smets, Joris Caluwaerts, Rein Deslé.

TIJDreis #1, parcours A:
Emmy Wils
Lien Thys

TIJDreis #1, parcours B:
Flatland
Kortfilm 'Nous trois'

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Vrijthof
Vrijthof
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 15 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Moment Tongeren