U bent hier:

Tijd Zat : Lezing "Het ritme van de natuur"

"Tijd zat"

Dat zeggen ze in de Kempen als het niet aankomt op wat extra uren of dagen. Maar we horen die uitspraak steeds minder. Want iedereen heeft het druk, druk, druk.

Hoe komt dat? En vooral, wat kunnen we eraan doen? ‘Tijd zat’ gaat op zoek naar antwoorden.

In harmonie met de natuur leven kan de sleutel zijn tot grondige verandering van je dagelijkse leven. De natuurlijke orde der dingen (her)ontdekken als een verzameling zich ritmisch herhalende processen die onze gezondheid, lichamelijke kracht en mentaal evenwicht beïnvloeden.

Natuurlijke mechanismen en processen die ons omringen hebben invloed op de gemoedsgesteldheid en vitaliteit van de mens die deel uitmaakt van deze wereld. Om ons werkritme en eigen manier van leven te kunnen aanpassen, ontdekken we samen de verschijnselen die hierop de grootste invloed hebben en verzamelen we manieren om die ons eigen leven te integreren.

Als integraalcoach benadert de spreker een persoon of organisatie in totaliteit. Eerst was ze lang actief in de bedrijfswereld. Nadien schoolde ze zich om in verschillende disciplines van de natuurlijke gezondheidszorg. In 2005 startte ze met haar eigen praktijk.

Organisatie: Natuurpunt Museum in samenwerking met Natuurpunt CVN, Natuurpunt Turnhoutse Kempen, Vormingplus Kempen, Natuurlijk Leven en alle organisaties van Tijd Zat.

Meer info: Week van de vrije tijd.

Info

Links
Waar Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 6 mei 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties Inschrijven Inschrijven
Organisatie Natuurpunt CVN
Contact museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, gezondheid, natuurbeleving, natuur in de stad, cultuur in de natuur, Natuurpunt Turnhoutse Kempen, Week van de vrije tijd