U bent hier:

Tigran Hamasyan Trio & Brussels Philharmonic

+1 punt

Concert Jazz en blues

Het lijstje internationaal toptalent in de reeks Jazz Meets Symphonic wordt aangevuld met ‘the hottest pianist in jazz’ (aldus The Guardian) : Tigran Hamasyan. De ongebreidelde fantasie van deze veelzijdige pianist brengt volksmuziek, rock, jazz en symfonische muziek samen in een onwaarschijnlijk palet aan klanken, kleuren en ritmes. Zijn mentor Herbie Hancock gaf het mooiste eerbetoon denkbaar : ‘Nu ben jij mijn leraar’.
Flagey, De Bijloke, Brussels Philharmonic


Tigran Hamasyan

Tigran Hamasyan groeide op in een muzikale familie, en koestert zijn Armeense roots. Maar Tigran stopt niet aan de Armeense grens: hij is een muzikale veelvraat die muziek uit vele hoeken van de wereld absorbeert.

Ook België kent deze wervelwind intussen. Een paar jaar geleden was Tigran centrale gast op Jazz Middelheim, in 2017 stelde hij zijn solo album ‘The Ancient Observer’ voor in Flagey. Nu is er

de nieuwe plaat: ‘For Gyumri’. “In net minder dan dertig minuten zet de pianist een persoonlijk verhaal neer dat terloops heel wat uit pianojazz en folk herinterpreteert. Een perfecte opstap naar het zwaardere werk,” oordeelde een recensent. En dat zwaardere werk komt er nu aan, in het gezelschap van Brussels Philharmonic.

€ 31 > 5

Info

Waar Flagey
Heilig-Kruisplein
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 17 januari 2019
Prijs
Normaal

€ 31,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Flagey
Contact info@flagey.be
02-641.10.20
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS