U bent hier:

Thomas Smith - De Jaren Van Verstand

Theatervoorstelling Humor comedy

Naar aanleiding van de veiligheidsmaatregelen in het kader van covid-19 werden de tickets voor deze verplaatste voorstelling terugbetaald. Om bezoekers de kans te geven deze ontdubbelde voorstelling volgens de social distancing richtlijnen bij te wonen, kan je nieuwe tickets bestellen.
Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier en zelfs vijf sterren recensies bekroond. Niet verwonderlijk: Thomas Smith brengt een ijzersterke mix van materiaal en improvisatie. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet.

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt hij al achttien jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In ‘De Jaren Van Verstand‘ komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot
gevolg. 

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als twee cavia’s maar evengoed maatschappelijke thema’s als hongersnood, mensen met echte problemen, onze voedselketen en een piano passeren de revue! 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 24 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be