U bent hier:

THERE THERE Company // Carrying my father

Over dragen en gedragen worden
Carrying my father’ is een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit. Op scène staan vier circusartiesten met hun vader. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet verwachten. Acht lichamen die niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en interactie. Vaders en zonen onder elkaar. Centraal staat het besef: zoals de vader de zoon droeg, zo zal de zoon ooit de vader dragen.

Tip: volg samen met je vader/zoon de workshop (en krijg korting op de voorstelling)
Verleg op zaterdag 27 maart je grenzen en ga samen met je vader of zoon (16+) de uitdaging aan. Laat je begeleiden door circusartiest Toon Van Gramberen (THERE THERE Company) en ontdek via partneracrobatie de draagkracht binnen jullie vaderzoonrelatie, zowel letterlijk als figuurlijk. Via een eenvoudige, goed opgebouwde sessie leer je als duo verschillende draagvormen. De sterk vereenvoudigde technieken komen uit de circusdiscipline partneracrobatie. Basisprincipes als gewicht geven en hefbomen vormen het vertrekpunt. Aan het eind volgt er een fotosessie. Poseren in ondergoed is geen must! Voor wie dat wel wil, voorziet Toon een onderbroek en marcelleke. De deelnemers krijgen hun foto toegestuurd.

balletzaal / zaterdag 27 maart / 14u-17u / € 25 (voorstelling + workshop)

Je kan deze workshop enkel volgen in combinatie met de voorstelling. Bestel hier je combiticket.


We willen niet het beeld bevestigen van wij sterke circusmannen die onze vaders en de wereld kunnen torsen. Wel dat op het einde iedereen in zijn ondergoed staat en verzorgd moet worden, hoe strak je buikspieren ook staan op je twintigste. (Filip Tielens, De Standaard, 11/3/2020)


 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 18,00 €; -26 : 13,50 €; 65+ : 16,20 €; joker : 7,20 €
€ 18,0
Reservaties
Contact info@ccdewerf.be
053 72 38 11