U bent hier:

Thematische museumwandelingen - Herontdek het museum het hele jaar door

+1 punt

Begeleide uitstap of rondleiding Erfgoed

De collectie van het Huis van Alijn biedt een rijke, onuitputtelijke schat aan verhalen. Sommige liggen aan de oppervlakte, andere zijn meer verborgen en laten zich pas ontdekken onder begeleiding van een museumgids. Laat u verrassen door deze meeslepende, boeiende rondleidingen! Met Het leven zoals het was kunt u kiezen voor een algemene kennismaking met het dagelijks leven in de 20ste eeuw, of u kan gaan voor de smaakversie Peperkoeken Hart. De rondleiding Cherchez la Femme biedt een unieke inkijk in een bewogen vrouwengeschiedenis. In elke rondleiding bekijkt u de museumcollectie met andere ogen en doet u onverwachte ontdekkingen.
In elke rondleiding bekijkt u de museumcollectie met andere ogen en doet u onverwachte ontdekkingen. Wij houden het graag spannend, ook voor u!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Huis van Alijn
Kraanlei 65
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - dinsdag van9:00tot17:00
  • Donderdag - vrijdag van9:00tot17:00
  • Zaterdag - zondag van10:00tot18:00
Prijs
- Reductietarief 1 (inwoners van Gent, senioren 65+, groepen van min 15 personen, houders van een lerarenkaart, houders van een Gentse UiTPAS): 4,5 € - Reductietarief 2 (jongeren 19 tot en met 25 jaar): 2 € - Reductietarief 3 (houders vrijetijdspas met recht op korting voor mensen in armoede, via steunpunt vakantieparticipatie): 1,2 € - Gratis (inwoners van Gent (elke zondag van 10 tot 13 uur - tijdens de Gentse Feesten), begeleiders van personen met een beperking en van schoolgroepen, tijdens Erfgoeddag (FARO), personen tot en met 18 jaar, journalisten op vertoon van perskaart, leden van de vriendenvereniging van het museum, leden van de Vlaamse Museumvereniging (VMV) en van de International Council of Museums (ICOM), museumgidsen die houder zijn van een gidsenkaart uitgereikt door Toerisme Vlaanderen)

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS Gent: € 1,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Het Huis van Alijn
Contact info@huisvanalijn.be
+32 9 2353800
Links
Trefwoorden wijk__binnenstad

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS