U bent hier:

THEATER TIERET-Meneer Linh

+1 punt

Daar staat Meneer Linhn achteraan op het dek van een boot. In zijn armen hordt hij een lichte koffer. Niemand weet dat hij Meneer Linh heet, want iedereen die dat wist, is dood. In de koffer zitten een paar kleren, één foto en een linnen zakje met een handvol aarde. Aarde van zijn land dat hij nu steeds kleiner en kleiner ziet worden, tot het achter de horizon verdwijnt. En dan nog. Dan nog blijft hij staan en zoekt hij in de verte naar de verwoeste kusten van zijn land.
Tieret bewerkte 'Het kleine meisje van meneer Linh', het meesterwerk van de Franse auteur Philippe Claudel, tot een heel eigen, bijtend actueel verhaal over vluchten en thuiskomen, over verlies en vriendschap. Vanuit een fascinatie voor dit wonderlijk verhaal vanuit een oprechte bezorgdheid over het hier en nu, maar ook vanuit een onstuitbare hoop. En vooral vanuit de overtuiging dat dit verhaal hier en nu moét worden gebracht. Nu meer dan ooit.
Geef ons een scène en een publiek.
Wij geven je een meester-verteller, een poppenspeler-pur sang... en Meneer Linh. En een uur lang vuur dat nog dagen blijft nasmeulen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Spikkerelle
scheldelaan 6
8580 Avelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 december 2019 tot 3 december 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 10,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie dienst jeugd en cultuur Avelgem

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS