U bent hier:

Theater Stap & Scherven op Zolder/Schoonderhage

+1 punt

Theatervoorstelling Concert Persoon en relaties Tekst en muziektheater Meerdere kunstvormen Creativiteit Kunst en kunsteducatie Literatuur Gezondheid en zorg Decoratieve kunst Samenleving

Voor hun vijftigste jubileumproductie haalt Theater Stap alles uit de kast! En ook Schoonderhage heeft iets te vieren. Zij bestaan namelijk 40 jaar!
Voor hun vijftigste jubileumproductie haalt Theater Stap alles uit de kast! Tijdens één avond maak je kennis met het avontuurlijke kunstparcours van het gezelschap in al zijn facetten.


Bij een jubileumproductie zoekt een gezelschap vaak een stuk uit dat hen typeert, een voorstelling die echt laat zien waar het gezelschap mee bezig is, waar het voor staat. Ook Theater Stap keek terug naar de voorbije 49 producties en naar het parcours dat de voorbije 35 jaar werd afgelegd.


Om dan te beseffen: er is juist niets typisch.


Repertoiretheater, experimentele dans, grote voorstelling met bekende gezelschappen, kleine stukjes voor beperkt publiek, kortfilm, televisie, eigen creaties, gastregisseurs. Het was er allemaal. Theater Stap zag wel enkele constanten: de authenticiteit van de spelers staat steeds voorop, passie en vakmanschap centraal.


Ook voor deze vijftigste productie gaat Theater Stap geen avontuur uit de weg; het gezelschap kraakt het cultuurcentrum en vult de avond met theater, dans, muziek, film en beeldende kunst.


Theater Stap creëert een plek waar je kan genieten van verschillende korte stukjes, altijd gemaakt en gebracht door mensen met een mentale beperking. Een plek die weggaat van het gegeven ‘kijken en bekeken worden’ en artiesten met een mentale beperking net zo dícht mogelijk bij het publiek brengt.


Aan de bar is er tijd voor een losse of een filosofische babbel, is er ruimte voor een Schotse dans in het Japans en prettig gestoorde flash mobs. Vanuit dit centrale meetingpoint stippel je, op je eigen tempo, een parcours uit. Sfeer en gezelligheid vormen de rode draad van deze feestelijke avond.


Maar ook Schoonderhage heeft iets te vieren! Deze Ninoofse vzw bestaat namelijk 40 jaar. Speciaal hiervoor zal hun bewonerstoneelgroep Scherven op Zolder de avond mee invullen.


Niet te missen!

Info

Waar CC De Plomblom
Graanmarkt 12
9400 Ninove
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 14,00; Reductie: € 13,00; -26 jaar: € 7,00; Vriendenpas: € 11,20

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Plomblom Ninove
Links
Trefwoorden Uitpas regio aalst

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS