U bent hier:

THEATER STAP - HET KRAAKPAND

+1 punt

Voor hun vijftigste jubileumproductie haalt Theater Stap alles uit de kast! Tijdens één avond maak je kennis met het avontuurlijke kunstparcours van het gezelschap in al zijn facetten. Theater Stap keek terug naar de voorbije 49 voorstellingen en naar het parcours dat de voorbije 35 jaar werd afgelegd.
Om dan te beseffen: er is juist niets typisch.

Repertoiretheater, experimentele dans, grote voorstelling met bekende gezelschappen, kleine stukjes voor beperkt publiek, kortfilm, televisie, eigen creaties, gastregisseurs. Het was er allemaal. Theater Stap zag wel enkele constanten: de authenticiteit van de spelers staat steeds voorop, passie en vakmanschap centraal.

Ook voor deze vijftigste voorstelling gaat Stap geen avontuur uit de weg; het gezelschap kraakt het cultuurcentrum en vult de avond met een mix van theater, dans, muziek, film, beeldende kunst en alles daarbinnen en daarbuiten.

Theater Stap creëert een plek waar je kan genieten van verschillende korte stukjes, altijd gemaakt en gebracht door mensen met een mentale beperking. Een plek die weggaat van het gegeven ‘kijken en bekeken worden’ en artiesten met een mentale beperking net zo dícht mogelijk bij het publiek brengt.

Aan de bar is er tijd voor een losse of een filosofische babbel, is er ruimte voor een Schotse dans in het Japans en prettig gestoorde flash mobs. Vanuit dit centrale meetingpoint stippel je, op je eigen tempo, een parcours uit. Sfeer en gezelligheid vormen de rode draad van deze feestelijke avond.

UiTPAS: 36 UiTPASpunten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Guldenberg
Acaciastraat 1
8560 Wevelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Wevelgem
Contact cultuurcentrum@wevelgem.be
056 433 495
Trefwoorden ccwevelgem, ccwevelgemtheater, ccwevelgemoverzicht, ccwevelgemsmaakmaker

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS