U bent hier:

THEATER SPEELMAN - Pluche (3+)

+1 punt 3 jaar

De Ursus adulans ad dormiendum, vrij vertaald de Knuffelbeer of kortweg Knuffel, bestaat in de meeste gevallen uit stof, draad en een te verwaarlozen percentage plastic. Maar voor het overgrote deel (95%) uit ... pluche!
Getuigenissen van extreem jonge mensen die vertellen over gevoelens van geborgenheid, troost, veiligheid en ja, zelfs liefde voor deze samenstelling van stof, draad en ... pluche! Deze grote groepen individuen komen, van over heel de wereld, met verhalen die zelfs onze meest geharde wetenschappers tot tranen toe bewegen. De vraag dringt zich steeds dwingender op. Zou het mogelijk zijn dat een juiste combinatie van deze drie materies (stof, draad en ... pluche) een bepaalde reactie teweegbrengt, waardoor het geheel van deze massa’s tot een zekere levensvatbaarheid wordt gebracht? Met andere woorden ... Leven ze??? Theater Speelman jaagt de fantasie de hoogte in en sleurt zijn publiek mee in een humoristisch, magisch, wonderbaarlijk, wetenschappelijk experiment, uitgevoerd op de hoogstpersoonlijke knuffels van de kinderen. Die knuffels brengen ze mee naar de voorstelling en lenen ze voor één keer uit aan de wetenschap. Na de voorstelling krijgen de peuters en kleuters hun knuffel uiteraard ongehavend terug, al zullen ze hem nét ietwat anders bekijken.
(Deze vervangt de voorstelling van januari)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 17 juni 2018
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 12,00 €; 3 tot 12 jaar: 6,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 3,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over THEATER SPEELMAN - Pluche (3+) op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS