U bent hier:

The Nest

+1 punt

Negen jaar nadat de Canadese filmbelofte voor zijn debuut Martha Marcy May Marlene gelauwerd werd op het Sundance Festival en hij door jubelende internationale critici tot toptalent werd gepromoveerd, bewijst hij dat die eerste indruk helemaal correct was.
In zijn langverwachte tweede film zoomt Durkin op het gezin van Rory (Jude Law) - "een arm kind dat zich rijk wil voordoen" volgens zijn vrouw Allison (Carrie Coon) - dat midden jaren '80 van de VS naar Groot-Brittannië trekt omdat Rory er een groot landgoed en een nog grotere jobaanbieding heeft gevonden. Met zijn observerende camera registreert Durkin welke impact deze transatlantische verhuis op het gezin heeft en onderzoekt hij hoe Rory's obsessie met status en succes voor diepe scheuren in het familiale weefsel zorgt. Winnaar op het filmfestival van Deauville.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Budascoop Kortrijk
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 november 2020 tot 1 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 9,50 €

€ 9,5

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 1,9

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie BUDA Kunstencentrum
Contact 056 22 10 01

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS