U bent hier:

The Mi Amigo Years - Belpop Bonaza 1500 Sessie

Concert Tekst en muziektheater

De muzikale wonderjaren van Halle live. Een spetterende show met de grootste Belgische hits uit de hoogdagen van de Paxkelder, Sylvain Tack en Radio Mi Amigo. Halle beleefde wonderlijke tijden tussen 1965 en 1975. Wijlen Pater Pax opende zijn fameuze kelder in het klooster van de Minderbroeders. Een ontmoetingsplaats voor de jeugd waar ook heel wat groepjes repeteerden. De bekendste naam uit die dagen zijn The Criminals die Paul Severs als zanger engageerden. Wafelbakker Sylvain Tack ontfermde zich over het jonge talent en stapte vol overgave in de showbusiness. Het gebrek aan media-aandacht frustreerde de man van de Suzy-wafels. Dus startte hij een eigen blad (Joepie) en een eigen radiostation (Radio Mi Amigo). Het succes was enorm maar helaas van korte duur.
The Mi Amigo Years laat die gouden periode voor één avond herleven. Een straffe live band en de mooie stemmen van toen en nu brengen de grootste Belgische hits uit de seventies. Verlaat me nooit, I'm so in love with you, Drink rode wijn, De wilde boerendochtere, De laatste dans, Zo mooi zo blond en zo alleen... Met uiteraard een uitgebreid eerbetoon aan Paul Severs. Een avond voor meezingers, dansers, nostalgici en muziekminnaars.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel