U bent hier:

The Life of Mechelen #2 Leren en spelen

+1 punt

The Life of Mechelen is een theatervoorstelling, een verhalenshow waarin de stadsbewoners aan het woord worden gelaten, begeleid door professionele theatermakers. Daartoe richten we een nieuw stadsgezelschap op: Wij zij(n)! Zeven afleveringen over evenveel fases in het leven, gespreid over vijf jaar. Voor iedereen die bereid is zijn/haar verhaal of ervaringen te delen met het publiek. De samenstelling van het stadsgezelschap streeft ernaar een waarheidsgetrouwe afspiegeling te zijn van de Mechelse werkelijkheid.
---

The Life of Mechelen #2 Leren en spelen

Als initiatiefnemer van dit project openden wij symbolisch ons seizoen met The Life of Mechelen #1 Het prille begin. Maar omdat we vinden dat theater dient om te verbinden, willen we de fakkel doorgeven aan onze Mechelse culturele en sociale partners. Deze tweede episode ‘Leren en spelen’ zal dan ook plaatsvinden in beeldsmederij DE MAAN. Wie weet staat het seizoen daarna The Life wel in een theater in jouw buurt!

Verwacht je aan een bonte mix van Mechelaars op de scène die je meenemen in hun ongewoon gewone, onvoorstelbaar ontroerende, schrijnend grappige en oprecht wonderbaarlijke verhalen.

za 26 en zo 27 mei om 15u
bij Beeldsmederij DE MAAN

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Beeldsmederij De Maan
Minderbroedersgang 3
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €; -12 jaar: 6,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: € 2,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie ARSENAAL / LAZARUS
Trefwoorden wijk__centrum, UiTPAS Mechelen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS