U bent hier:

The Knausgård/Hasselblad Series

<< expo te bezichtigen tijdens de openingsuren van de Bib Leuven >>
Met de oude Hasselblad van haar overleden grootvader maakt Alexia Leysen een indringende portretreeks van bekende en onbekende Knausgard-lezers. Want de Noor wordt een sombere mascotte van de hedendaagse mens genoemd. Zijn werk een spiegel voor de ziel.

In het kader van haar theatervoorstelling 'Knaus' verzamelt ze rond het werk van de Noorse schrijver een uiteenlopende resem stemmen en gezichten. 'The Knausgard/Hasselblad series' gaat op zoek naar wat het is wat zoveel mannen en vrouwen uit diverse generaties van zichzelf in zijn boeken weerspiegeld zien - over wat hen erin triggert, raakt, ergert,...

Op www.brut-theatercollectief.com zie je een kleine sneak preview. Maar de schoonheid van (analoge) beelden zie men pas in het echt, en in het groot.

Op woensdag 31 juli, 18.00 uur gaat Saskia De Coster in Barbóék in gesprek met Alexia Leysen over haar expo. Inschrijven aangewezen via leuvenleest@leuven.be.

‘Dagen Zonder Vlees’-boegbeeld Alexia Leysen verovert stilaan het Vlaamse theater. In 2016 kaapte ze nog de Dioraphte Cement Prijs voor aanstormende theatermakers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Bib Leuven
Rijschoolstraat 4
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 juli 2019 tot 14 augustus 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Leuven Leest
Trefwoorden Leuven Leest