U bent hier:

the Inner Soul

Een tentoonstelling met schilderijen van Candace CHARLTON, Caroline WESTERHOUT en MEREL, en beeldhouwwerken van Margot HOMAN
Ogen als spiegels van de ziel: in een reeks indrukwekkende portretten peilen vier ervaren kunstenaressen naar de diepste gevoelens van de mens.

In uiterst verzorgde, zeer goed overwogen en meesterlijk geschilderde composities probeert Candace CHARLTON (Zuid Afrika, 1968) het mysterie en de diepte van de menselijke psyche bloot te leggen.

Caroline WESTERHOUT (NL, 1970) gaat door middel van deformatie en perspectief op zoek naar de menselijke emotie, waarbij opvalt dat in al haar werken de ogen een prominente plaats innemen.

Aan de hand van een reeks momumentale schilderijen en in haar eigen typische grafitti stijl evoceert MEREL (B, 1954) dan weer de gevoelens van inwoners uit verre en exotische continenten.

Beeldhouwster Margot HOMAN (NL, 1956) zoekt in haar sculpturen naar een evenwicht tussen strijd en aanvaarding, man en vrouw, emotie en berusting waardoor ze met haar werk als het ware een beeld oproept van de homo universalis.

Maak van deze gelegenheid gebruik om de Tuin&Beeld tentoonstelling in de 1.25 ha grote galerietuin te bezoeken. U ontdekt er sculpturen van diverse gerenommeerde binnen- en buitenlandse beeldhouwers. Zelfde openingsuren.

Na uw bezoek kan u nakaarten op het gezellige terras of in de lounge bar van de vzw BizzArt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Lieve Lambrecht - galerie & beeldentuin
Oostergemstraat 18
9850 Merendree

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 26 mei 2019 tot 14 juli 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden schilderij, beeldhouwwerk, sculptuur, beeldentuin, beeldhouwer