U bent hier:

The Great Belgian Songbook

Concert Pop en rock

De mooiste nummers uit het nationale erfgoed, in frisse instrumentale arrangementen. Met schwung en humor gebracht door 4 topmuzikanten. 'The Great Belgian Songbook' is een begeesterende trip door de nationale muziekgeschiedenis. Met de swing van jazz en met de herkenbaarheid van pop.
De mooiste nummers uit het nationale erfgoed. Op een verrassende manier omgebouwd door vier topmuzikanten. Gebracht met schwung, lef, enthousiasme en humor. ‘The Great Belgian Songbook’ is gekend als orkest van De Zevende Dag, maar ook als begeleidingsband van Bart Peeters, Dana Winner, Belle Perez, … bij ‘De Vijver van Siska’ (De Madammen, Radio 2).


De liedjes werden gedemonteerd en op een verrassende manier weer in elkaar gepuzzeld. ‘La chanson des vieux amants’ van Jacques Brel krijgt de funk van Quincy Jones, ‘Martine’ van Louis Neefs swingt enkele versnellingen hoger en ‘Somebody that I used to know’ van Gotye wordt hedendaags klassiek.


De uitvoering is bijzonder instrumentaal. Met orkestleider Jo Hermans op bugel/trompet, Marc Bonne op drums, David Thomaere op toetsen en Jean-François Assy op cello. The Great Belgian Songbook is een begeesterende trip door de nationale muziekgeschiedenis. Met de swing van jazz en met de herkenbaarheid van pop.

Info

Links
Waar Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 29 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 16,00; Vvk: € 14,00; Kansentarief: € 2,00
€ 16,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Vrijetijdscentrum De Schelde

Taaliconen

Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed. Meer info
Trefwoorden a-kaart, twee taaliconen