U bent hier:

THE FORTUNATE SONS (USA): A TRIBUTE TO CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL

Concert Pop en rock

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival een van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als BAD MOON RISING, PROUD MARY en DOWN ON THE CORNER. De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische C.C.R. Een echte trip down Memory Lane.
Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival een van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als BAD MOON RISING, PROUD MARY en DOWN ON THE CORNER. Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal weer voor u staan alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte trip down Memory Lane.

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 30 januari 2020
Prijs
Basistarief: € 30,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 29,00; Mini extra ticket met code: € 28,50; Midi extra ticket met code: € 25,50; maxi extra ticket met code: € 22,50
€ 30,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden uitinmijnregio, beersel, muziek, podium