U bent hier:

The Favourite

+1 punt

In het begin van de 18de eeuw zit de Engelse koningin Anne op de troon. Ze is een beetje ziekelijk, dus laat ze haar bijzonder goede vriendin Lady Sarah, gravin van Marlborough, het gros van haar zaken regelen. De dynamiek van hun samenwerking komt echter onder druk te staan wanneer Lady Sarahs jongere nicht Abigail in het paleis komt werken als dienstmeid. Sarah en Abigail raken al snel verwikkeld in een hevige strijd om koningin Annes vriendschap en vertrouwen.
‘The Favourite’ sleepte verschillende prijzen in de wacht. Zo kreeg Olivia Colman de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol en won de film vijf BAFTA Awards.

DE MORGEN
Een kostuumdrama van de prettig gestoorde regisseur Yorgos Lanthimos. ‘The Favourite’ toont een spetterende machtsstrijd tussen topactrices Emma Stone en Rachel Weisz, gekruid met absurde humor, rare seks en bikkelharde dialogen.

Wie na de film van 14 uur koffie en gebak wenst, dient te reserveren voor 11 nov.

regie: Yorgos Lanthimos, 2018, EI, VS, 120 min.
met: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Mark Gatiss

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 5,00 €; UiTPAS met kansentarief: 1,25 €; Film + koffie en gebak (14 uur): 9,00 €; Film + koffie en gebak (14 uur) UiTPAS met kansentarief: 5,25 €

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 1,25

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS