U bent hier:

The Essential

Concert Pop en rock

Samen met zijn band brengt Guy Swinnen een bloemlezing uit zijn eigen oeuvre en covert hij zijn eigen helden. Hij laat ons de songs horen die van hem de muzikant gemaakt hebben die hij vandaag is.
Verplaatst naar vrijdag 19 november 2021.

Vanaf 29 oktober mogen er geen voorstellingen meer plaatsvinden, heb je tickets voor een voorstelling, dan krijg je een mail van ons.
We vragen even geduld om dit allemaal goed aan te pakken en danken je voor je vertrouwen en geduld. 
Zorg goed voor jezelf en anderen en hou vol! Samen krijgen we de coronacijfers naar beneden.

In 2020 wordt Guy Swinnen 60. En dat mag gevierd worden! Niet alleen persoonlijk, maar ook muzikaal. Als we het geschiedenisboek van de belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk. Deze sympathieke muzikale duizendpoot is immers zo veel meer dan de ceremonieleider bij The Scabs, die inmiddels 40 jaar bestaan. Er is ook zijn eigen Guy Swinnen Band en hij werkte al vaak samen met andere artiesten.

Met de Guy Swinnen Band gaat hij op theatertour. Hij brengt niet alleen een bloemlezing uit zijn eigen oeuvre, maar covert ook op een onnavolgbare manier zijn eigen helden. Hij laat ons de songs horen die van hem de muzikant gemaakt hebben die hij vandaag is.

Guy Swinnen, David Piedfort, Bart Buls, Marcus Weymaere

 

 Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar. 

Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels. 
We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.


Voel je je ziek? Blijf thuis!
Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
Draag een mondmasker.
Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen).

Info

Links
Waar GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 18 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 20,00; vvk: € 18,00; Nachtvluchtabonnement: € 16,00; Nachtvluchtabonnement: € 16,00; student (-26 j): € 14,00
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de kam