U bent hier:

The Essential Tour (60 jaar Guy Swinnen)

Concert Pop en rock

Guy Swinnen is niet zomaar een bladzijde in de geschiedenis van de Belpop, maar een heel hoofdstuk. In 2020 wordt de sympathieke duizendpoot 60 en dat mag muzikaal gevierd worden. Samen met zijn band brengt hij naast een bloemlezing uit eigen repertoire, ook covers van zijn muzikale helden.
Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een bladzijde, maar een heel hoofdstuk. Deze sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan.

Hij is ook bekend van zijn eigen band, toepasselijk de Guy Swinnen Band genaamd. Of van zijn succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Of van zijn verdienstelijke passage bij Liefde Voor Muziek, waar hij steevast wist te verrassen en te ontroeren.

In 2020 wordt Guy Swinnen 60. En dat mag gevierd worden. Niet alleen persoonlijk, maar ook muzikaal: hoog tijd om het verhaal van Guy Swinnen te vertellen.

Samen met zijn band gaat hij op theatertour en brengt hij naast een bloemlezing uit eigen oeuvre, ook covers van zijn muzikale helden, die hem vormden tot de muzikant die hij nu is.met: Guy Swinnen zang, gitaar | David Piedfort gitaar | Bart Buls bas, zang | Marcus Weymaere drums

Info

Links
Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 19 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 19,00; 65+: € 18,00; -21/dagstudent: € 16,00; Vriendenprijs: € 16,00
€ 19,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek