U bent hier:

The Deer Friends - Exclusieve Reünieshow

Concert Pop en rock

EXCLUSIEVE REÜNIESHOW
Meer dan 10 jaar geleden pikten Gijs, Joost en Lars respectievelijk de gitaar, bas en het drumstel van hun vaders en broer. Dit als excuus om samen pintjes en Jägermeister te kunnen drinken! Hun eerste EP 'See The Sea' werd, onverwacht voor de drie vrienden, een groot succes. Het geluid van 'The Whitest Boy Alive' was niet veraf en Gijs' zoetzure stem brak harten! Tijdens de opnames van hun album 'We Are Slow', geproducet door Pascal Deweze (Metal Molly, Broken Glass Heroes, Novastar, Producer van o.a. The Van Jets), werden ze finalist van De Nieuwe Lichting 2014. De aanstekelijke slackerpop klonk op StuBru en bracht hen in Frankrijk, Duitsland en zelfs een tour in het Groot-Brittanische Rijk. Op 16 oktober spelen deze Turnhoutse boys éénmalig nog eens het roest van hun instrumenten!

Support wordt verzorgd door Six Hands, zes handen (what's in a name) die verrassende overgangen variëren met vlotte tempowisselingen. Zij bewijzen dat je zowel heavy, funky als jazzy uit de hoek kan komen!

De opener van de avond zijn de drie mannen van The Yummy Mouths. Zij zijn op de wereld gezet met maar één doel: op zoek gaan naar hét ultieme Candy-Garage-Pop nummer! Verwacht van deze drie heren van Kempische makelij, sappige nummers met uitspattingen van punk-, surf- en garagerock.

❖❖❖❖ 𝑨𝑹𝑻𝑰𝑬𝑺𝑻𝑬𝑵 ❖❖❖❖

✪ The Deer Friends

SUPPORT:
✪ Six Hands
✪ the Yummy Mouths

AFTERPARTY:
✪ SchoL!Festival DJ set

❖❖❖❖ 𝑰𝑵𝑭𝑶 ❖❖❖❖

✪ VVK regular: €10 (incl. servicekosten)
✪ VVK studenten: €8 (incl. servicekosten) 👉 Dit ticket is enkel geldig op vertoon van jouw persoonlijke studentenkaart aan de inkom!

✪ Start VVK: vrijdag 15 mei 10u00

❖❖❖❖ 𝑻𝑰𝑴𝑰𝑵𝑮𝑺 ❖❖❖❖

✪ TBA

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Jeugdhuis Wollewei
Draaiboomstraat 6
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Studenten: 8,00 €
€ 10,0
Organisatie Jeugdhuis Wollewei
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!