U bent hier:

The Clement Peerens Explosition - staand concert

Concert Amusementsmuziek Humor comedy

Dit tumultueuze trio met een reusachtig repertoire aan huiveringwekkende hits is eindelijk te zien in Vilvoorde: beleef een explosieve avond samen met de meesterlijke zanger en poëet Clement Peerens, de wild wervelende bassist Aertbeliën Sylvain en de betoverende drumdiva Lady Dave.

Jawel, de roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk voort. Met de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van de Clement zelf (aka Hugo Matthysen), het hormonenophitsende gezang van Aertbeliën Sylvain (aka Ronny Mosuse) alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave (aka Aram Van Ballaert).

De leerrijke en ontroerende songs (door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed) van CPeX worden in een extra spectaculair jasje gegoten. Wat er allemaal te gebeuren staat, houden we nog even geheim, maar verwacht je aan glitter & glamour op CPeX-wijze.

Opgelet

  • Dit staand concert vindt plaats in de polyvalente zaal.
  • De balie en vestiaire gaan open om 19u30.
  • De toegangscontrole gebeurt aan de glazen binnendeur tussen de foyer en de polyvalente zaal vanaf 19u30.
  • Het concert start om 20u30.

Cultuurcafé BObar zal vanaf 19u30 een bar organiseren in de ontmoetingsruimte, naast de polyvalente zaal. Zo kunt u rustig een drankje nuttigen vóór de start van het concert.

Info

Waar cc Het Bolwerk - polyvalente zaal
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Standaard: 24.00 €;65+: 23.00 €;-26: 23.00 €;Lerarenkaart / VPK: 23.00 €;Abo 4+ prijs: 19.20 €;Abo 8+ prijs: 16.80 €;Abo 12+ prijs: 16.80 €
€ 24,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be