U bent hier:

The Bony King of Nowhere - Silent Days

+1 punt

Mocht je met wat eenzame corona herfstblues zitten, hebben we bij deze de perfecte remedie om je hart op te halen en weg te dromen in het rijk van The Bony King of Nowhere.
Het lijkt wel of Bram Vanparys, a.k.a. The Bony King of Nowhere, onbedoeld de ideale soundtrack heeft geschreven voor een herfstgevoel na een jaar als dit. Het album Silent Days kwam tot stand door een teruggetrokken leven in een caravan en een pijnlijke break-up met zijn geliefde, waardoor de plaat simpelweg barst van emotie: koud, somber en eenzaam, maar tegelijk hoopvol, dromerig en hartverwarmend.

Volle arrangementen vormen een prachtige ingetogen indiepop sound die oprecht is, en op dat gebied niet moet onderdoen voor grote voorbeelden als The War on Drugs, Deerhunter of Strand of Oaks. Niet voor niets dus, werd zijn vijfde album Silent Days in 2018 uitgeroepen tot Humo’s beste album van het jaar, en kreeg hij een MIA voor beste auteur-componist.

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 18,00 €; -26: 15,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 3,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurhuis De Warande
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS