U bent hier:

*The Big Ones* - exclusieve foto-expositie gie Knaeps

Tijdens het opendeurweekend bij Food Center Jan Gevers stelt gie Knaeps 'The Big Ones' tentoon, een verzameling foto's op groot formaat, geselecteerd uit zijn jarenlange carrière als persfotograaf in de muziekwereld. gie Knaeps was gedurende 30 jaar huisfotograaf bij Humo, waar hij als enige alle concerten en festivals (Werchter, Pukkelpop, Pinkpop enz.) fotografeerde. Zijn foto's worden wereldwijd door het agentschap Getty verspreid. Hij geeft hier voor het eerst, ...
Tijdens het opendeurweekend bij Food Center Jan Gevers stelt gie Knaeps 'The Big Ones' tentoon, een verzameling foto's op groot formaat, geselecteerd uit zijn jarenlange carrière als persfotograaf in de muziekwereld.

gie Knaeps was gedurende 30 jaar huisfotograaf bij Humo, waar hij als enige alle concerten en festivals (Werchter, Pukkelpop, Pinkpop enz.) fotografeerde. Zijn foto's worden wereldwijd door het agentschap Getty verspreid. Hij geeft hier voor het eerst, exclusief bij Jan Gevers, de gelegenheid aan het publiek om foto's van de grote artiesten uit de periode van 1975 tot 2010 aan te kopen. Alle werken zijn gesigneerde en gedateerde kwaliteitsprints op canvas, te verkrijgen aan uiterst democratische prijzen.

Info

Waar Food Center Jan Gevers
Ambachtsstraat 3
2400 Mol
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 september 2019 tot 15 september 2019
Prijs gratis
Organisatie Foodcenter Jan Gevers
Contact info@jangevers.be
3214347070