U bent hier:

The Beatles... na The Beatles - Winterland '76

Concert Pop en rock

Na het uiteenvallen van de Beatles gingen John, Paul, George en Ringo elk hun eigen weg, met vele hoogte- en een enkel dieptepunt tot gevolg. De messcherpe rebellie van John Lennon, de ongeremde muzikale experimenteerzucht van Paul McCartney, de spiritualiteit van George Harrison, het laconieke charisma van Ringo Starr: de grote kracht van de Beatles lag in de unieke combinatie van hun karakters en talenten.

Winterland '76 kiest nu voor een eigenzinnige interpretatie van dit muzikale erfgoed, de 10 jaar tussen het uiteenvallen van de Beatles in 1970 en de schokkende moord op John Lennon in 1980. Winterland '76 is op zoek gegaan naar de verborgen parels en de vergeten diamanten in dit rijke repertoire van de vier Beatles ná de Beatles en steekt daarnaast hun bekendere songs in een nieuw jasje. Denk hierbij aan eigenzinnige versies van Lennons 'Jealous Guy' of 'Maybe I'm Amazed' van Paul McCartney, maar ook aan het onstuimige 'Dark Horse' van George Harrison of ‘I’m The Greatest’, het tongue-in-cheek lijflied van de onverbeterlijke Ringo Starr.

Wie het genoegen had Winterland ’76 mee te maken op een mooie zomeravond in Riksingen in 2018 weet genoeg. Alle anderen raden we aan niet te lang te wachten om een ticket te kopen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de VELINX
Dijk 111, bus 2
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 3 april 2020
Prijs
Basistarief: 16,00 €; Vriend van de Velinx: 12,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie de VELINX
Contact tickets@develinx.be
012 80 00 40