U bent hier:

The Artist's Way * Een pad van Zelf.Initiatie

Cursus of workshop Persoon en relaties

* Voordat een kind spreekt, zingt het. Voordat ze schrijven, tekenen ze. Zodra ze staan, dansen ze. Kunst is de basis van menselijke expressie. Phylicia Rashad
Iedereen, iedereen kan terug contact maken met dit innerlijke kind. Diep vanbinnen zijn wij Creators, Magicians, Wizards, Muses, Healers, … we zijn het enkel vergeten. The Artist`s Way als inspirerende tool om ons dit terug te her*inneren, om ons wonderlijke kind opnieuw te verbinden met de wijze vrouw*man die kiest voor een expressiever authentiek leven.

Dit traject vraagt eerlijkheid naar jezelf, eervol buigen naar wie jij bent … Be* You* Till * Full. Be You Till Full, wees jezelf, leer jezelf kennen in je diepste kern, jouw waarheid. Met dankbaarheid loslaten wat niet langer past, uitzui-veren, … nieuwsgierig zijn en genieten van je creatie- je manifestatiekracht, elke dag opnieuw. Eenmaal op dit pad van zelf-ont-wikkeling kan je niet meer terug, … vertrouwen op dit wat zich mag en kan ontvouwen, zoveel mooier dan wat je je kan bedenken.

De instrumenten waarmee we werken zijn de dagelijkse ochtendpagina's en de Artist's Dates. Het dagelijks schrij-ven met de hand geeft diepte in tegenstelling tot snelle computers. Een dagelijks ritueel waardoor je dag meer ge-stuurd verloopt.
De Artist’s Dates maken dat je je intuïtie hoort, dat je authentieker leeft en beleeft. Dat je je gekke impulsen volgt en nieuwe dingen onderneemt, die je telkens opnieuw verrassen. Openstaan voor de giften van het leven, over-vloed die er is als je open kijkt. Magische synchroniciteit, altijd aanwezig in en rondom, wordt meer en meer ervaren.

Naast het schrijven werken we tijdens de sessies met meditatie, beeld en klank als medium. Directe expressie om de thema’s dieper aan te gaan. Een beeld en de energie erin zegt vaak veel meer dan duizend woorden … luisteren naar de klank van een emotie geeft zoveel meer helderheid en inzicht. Het samen delen in groep maakt een groot verschil. Ieder op zijn manier, ieder met zijn issues, zijn vragen, zijn ob-stakels, zijn dromen, … spiegelend en inspirerend voor elkaar.

Ik begeleid nu al verschillende jaren dit traject, dat groeit samen met mij. Vind het enorm boeiend om getuige te zijn van ieders proces van ontwaken, wat The Artist's Way in de kern doet. Ik breng jou korter tot dieper horen, dieper zien, dieper verwoorden van wat jou roert, wat jou raakt, wat jou beweegt. Jouw ziel wordt jouw gids, hierop leer je vertrouwen. Jouw meesterschap is het enige waar ik op focus.

Reeksen Voorjaar 2020

DIEST 12 vrijdagavonden * 3 april tot 19 juni 2020 van 18.30 tot 22.00 u
Natural Beauty & Balance . Felix Moonsstraat 31 . 3290 Diest

ANTWERPEN 12 zaterdagnamiddagen * 4 april tot 20 juni 2020 van 13.30 tot 17.00 u
NOBS . No ordinary business space . Mechelsesteenweg 30 . 2640 Mortsel

LEUVEN 12 dinsdagavonden * 7 april tot 23 juni 2020 van 18.30 tot 22.00 u
Out of The Blue . into Unity . Grensstraat 29 . 3010 Kessel-lo

Prijs 660 € ( 55 € x 12 sessies > boek en materialen incl. - kan betaald worden in 1.2.3 delen )

Injoy, karen **
#empoweryourself#lifecoach#selfmastery#creativity

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Natural Beauty & Balance
Felix Moonsstraat 31
3290 Diest
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer

tot

Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 660,00 €
€ 660,0
Reservaties
  • Bel naar 0479.84.92.48
Trefwoorden The Artist Way-EmpowerYourself-Selfmastery-Creativity-Lifecoach