U bent hier:

Thais koken - snacks - nieuwe recepten

Cursus of workshop Eten en drinken Voeding Interculturele vorming

Deze kookreeks leert op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise snacks kunt bereiden.
Thaise snacks worden vaak opgediend bij de thee, cocktails en ook wel als voorgerecht.
Deze kookreeks leert op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise snacks kunt bereiden.
De cursus behandelt de oorsprong van de diverse snacks, hoe kunnen we conserveren en verpakken, op welke manier stomen we, wat zijn de kooktijden en we leren ook iets over menubeheer.
Menu:
Dag 1: krokante rijstvermicelli en pomelo of pompelmoessalade
Dag 2: gevulde loempiaballetjes en krokante loempiabladeren
Dag 3: gefrituurde rijstballetjes en bonensalade

Info

Waar 1. Vrije Ateliers Sint-Niklaas
Rode Kruisstraat 25
9100 Sint-Niklaas
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 18:00 tot 21:00
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 40,00
€ 40,0
Organisatie Vrije Ateliers Sint-Niklaas
Links