U bent hier:

Terugblik Boulevart 2017

Tentoonstelling Fotografie

FOTOGROEP SENSOR uit Grembergen legden vorig jaar Boulevart 2017 vast op de gevoelige plaat.
Je kan het resultaat bekijken in onze foyer tot eind mei 2018.

De fotografen zijn:

Mieke Roose, Eddy Boodts, Werner van Waesberghe, Frans van Driessche, Guy Verbraoken, Christine Eloot, Jeanine Thibau, Liliane Van de Velde, Ronny Fierens, Eddy Verelst , Eddy Thomas, Milène De Kezel.

 

FOTOGROEP SENSOR uit Grembergen (Dendermonde) brengt iedereen met een passie voor fotografie samen.
Nieuwe technieken aanleren, elkaars werk bekijken, beoordelen en analyseren ... door het delen van ervaringen en kennis, halen we het beste uit onze foto's. En dat zowel voor kleur als zwart-wit.
Dankzij de diversiteit van onze leden komen alle aspecten binnen de fotografie aan bod. Iedereen krijgt de kans zich te ontplooien in de discipline die hem of haar het meest aanspreekt.
Sensor biedt een uitgebreid activiteitenpakket. Wat omvat dit juist? We besteden aandacht aan de verschillende mogelijkheden van de camera. Daarnaast verdiepen we ons ook in het kadreren, de bewerking en archivering van de beelden. Maar ook fotograferen in moeilijke lichtomstandigheden en het gebruik van flitslicht gaan we niet uit de weg. Macro-, natuur-, architectuur-, productfotografie, maar ook portret en het werken met modellen komen aan bod. 
Regelmatig nodigen we een gastspreker uit die zijn kennis met ons wil delen. Verder verruimen we onze horizon dankzij uitstappen naar interessante locaties. We leggen ook graag de initiatieven van het Forum Cultuur van de stad Dendermonde vast op beeld.

De jaarlijkse tentoonstelling vormt het hoogtepunt van ons werkjaar. Dit is de uitgelezen kans om onze foto's met vrienden, familie en geïnteresseerden te delen. De tentoonstelling gaat door op 13, 14 en 15 april 2018.
Opening 13 April om 20 uur
14 april open van 10 tot 18 uur
15 april open van 10 tot 18 uur.

 

meer info: fotogroep-sensor.be

Info

Waar Cultuurcentrum Belgica
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 april 2018 tot 31 mei 2018
Prijs gratis
Reservaties
  • Bel naar 052 20 26 26
Organisatie Cultuurcentrum Belgica
Contact info@ccbelgica.be
Links