U bent hier:

Terra Nova 2019: Wellness in het zwembad

6 jaar

Recreatiedomein of centrum Gezondheid en wellness

Samen met je partner geniet je van een deugddoende massage, in een ruimte met zicht op het zwembad.
Geniet van een aperitief aan of in het water. Er staan verschillende hapjes voor je klaar, net als een glaasje cava, fruitsap of water. Je kan in alle rust zwemmen, want het doelgroepenbad is voorbehouden voor deelnemers van Terra Nova. Terwijl je geniet van een aperitief aan het water en van de koppelmassage, worden je kinderen (tot en met 12 jaar) opgevangen in onze binnenspeeltuin Nekki. Een medewerkster staat hier klaar om je kinderen te ontvangen en om samen te knutselen of een spelletje te spelen.

Wellness for Business voorziet twee gelijktijdige koppelmassages (van elkaar gescheiden met een scherm) in een ruimte met zicht op het zwembad. Samen met je partner geniet je van een deugddoende massage. De massage duurt 20 minuten. Heb je last van je schouders, nek of rug? Dan is deze massage ideaal om wat verlichting te krijgen. Let wel: een badjas dragen is verplicht.

Na het aperitief en een heerlijke massage kan je nog kiezen voor een walking dinner met uitzicht op ons domein. Heb je kinderen bij ons in de opvang zitten? Zij komen er gezellig mee eten om deze ontspannende dag samen af te sluiten.

Praktische info
Elk arrangement geeft je 2 uur toegang tot het zwembad. De massage zelf duurt 20 minuten, dus voordien en achteraf kan je nog in alle rust gebruikmaken van het zwembad. Een badjas dragen is verplicht. Neem dus zelf je badjas mee of neem de optie met badjas (wij voorzien er dan een die je ’s avonds mee naar huis mag nemen).
Een ticket is geldig voor 2 personen inclusief eventuele kinderen tot en met 12 jaar. De namen van alle deelnemers vul je in wanneer je het ticket aankoopt.

Arrangement 1: wellness en aperitief in het zwembad (inclusief kinderopvang) – 75 euro
Arrangement 2: wellness en aperitief in het zwembad (inclusief kinderopvang) + walking dinner – 100 euro
Arrangement 3: wellness en aperitief in het zwembad (inclusief kinderopvang) + walking dinner + badjas – 150 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Nekker
Spuibeekstraat 5
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 6+
Organisatie De Nekker
Contact terranova@provincieantwerpen.be
03 240 65 56
Links
Trefwoorden wijk__nekkerspoel
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Terra Nova 2019: Wellness in het zwembad op UiTmetVlieg.be