U bent hier:

Ter Heide Tongeren stelt deuren open voor Dag van de Zorg

Opendeurdag Samenleving

Ter Heide nodigt je graag uit op de opendeurdag in campus Tongeren tijdens de Dag van de Zorg. Op deze dag kan je komen kennismaken met onze werking en onze bijzondere bewoners. Onze bewoners zijn uniek in hun beperkingen, maar ook in hun mogelijkheden en talenten. Wij zijn er om al jouw vragen te beantwoorden en geven je graag een rondleiding doorheen de campus. Als gepassioneerde en gedreven zorgspecialist die een warme thuis biedt aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of bijkomende beperking(en), vinden we het belangrijk om iedereen in onze samenleving te informeren. Want ook onze bewoners horen erbij en tellen mee. Ze maken elk op hun eigen manier volwaardig deel uit van onze samenleving.

We maken er een informatieve, maar bovenal gezellige dag van. Hopelijk mogen we ook jou verwelkomen in onze warme thuis. We willen in Ter Heide veel mensen ontmoeten en samen met hen aan de weg timmeren voor een goed en kwaliteitsvol leven voor onze bewoners. We stellen onze campus dan ook open voor bezoekers van 13.00 tot 18.00 uur. Blijf na de rondleiding gerust nog nagenieten met een kleine snack en een drankje en leer intussen wat meer over de verhalen van onze bewoners.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Heide
Baversstraat 32
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 18 maart 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact 012 39 83 80
Links
Trefwoorden Dag van de Zorg, opendeurdag, # toerismelimburg, VERENIGING GENK, Ter Heide, #rondleiding, #beperking, 'Tongeren'