U bent hier:

Tentoonstelling "Licht" I David Torres

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

LICHT I David Torres
Fighting the Windmills of shallowness
David omschrijft zichzelf graag als een kunstenaar zonder een kunst, een “Knight in rusty armor, fighting his windmills of shallowness”. Hij kijkt naar de dingen des levens met het enthousiasme en de verwondering van een kind. Met deze 1ste overzichtstentoonstelling komt er dan ook meteen een einde aan een lange zoektocht, waarbij hij eindelijk de moed heeft verzameld om enkele van zijn werken aan jullie voor te stellen.

Zijn werken zijn veelal een kruisbestuiving van diverse kunstvormen, waarmee hij de grenzen van zijn verbeelding aftast. In zijn werk gaat David voornamelijk op zoek naar de spanning tussen uitersten.

Zo probeert hij een evenwicht te vinden tussen de chaos in zijn hoofd en de orde van mathematische zekerheden & structuren. De kleinschaligheid van zijn leven ten aanzien van het universum, zijn “scars of life”, zijn behoud voor traditie, maar ook zijn fascinatie voor het bovennatuurlijke en de geesten van het verleden zijn maar enkele van de vele thema’s waarmee hij graag speelt.

Zijn kunst is zijn therapie
Licht I 8-14 & 15 december’19
Meer info:
https://www.arte-noeuf.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Expose’m
Dorp Oost 79
2070 Zwijndrecht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 december 2019 tot 15 december 2019
Leeftijd 18+
Organisatie Expose'm Gallery
Contact 0475/923.657