U bent hier:

Tentoonstelling Jurywerken 2020

+1 punt

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Vanaf vrijdag 9 oktober tot eind januari 2021 loopt in de Gaanderij de gratis 'Tentoonstelling jurywerken 2020'. Je vindt de expo in onze Academie aan de Capucienenlaan 8, 9300 Aalst (toegang voor bezoekers / gasten).
OPGELET: gesloten tijdens de Kerstvakantie.

Hier/In de Gaanderij worden de artistiek beeldende werken van de volwassen leerlingen die in het afgelopen schooljaar afgestudeerd zijn, tentoongesteld. Daarnaast is het werk te zien van Beau De Graef. Zij is winnaar van de Valerius De Saedeleerprijs 2019-2020, studeerde vorig jaar af aan het KSO en is leerling van Projectatelier van het DKO.
De hoogstaande werken op de tentoonstelling variëren van fotokunst, grafiekkunst, installatie- en beeldhouwkunst, schilderkunst, tekenkunst en keramisch werk.

Met maximum 10 mensen uit éénzelfde klas of per bubbel is de tentoonstelling te bezichtigen. Telefonisch reserveren is verplicht.

Gasten die komen kijken, komen binnen aan de Capucienenlaan 8 en dienen zich in het gastenboek te registreren. Gasten mogen niet zonder begeleiding verder in het gebouw, dan in de Gaanderij.
Proficiat aan alle deelnemers, hun leerkrachten voor het tonen van een mooie veelheid van beeldende kunst! Hier groeit kunst!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Academie voor Beeldende Kunsten Aalst
Capucienenlaan 8
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 oktober 2020 tot 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Academie voor Beeldende Kunsten Aalst
Contact 053 72 39 65
Trefwoorden InDe KijkerAalstBeUiT

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS