U bent hier:

Tentoonstelling Inge Decuypere, Isa D'hondt & Jo Michiels - 'COME IN / stay out'

Op de tentoonstelling ‘COME IN / stay out’ tonen Isa D’hondt, Jo Michiels en Inge Decuypere recent beeldend werk.
Het eerste deel van de titel is een hartelijke uitnodiging om hun werk te zien. Het tweede deel kan vragen impliceren zoals; heeft een schilderij of ander beeldend werk duiding nodig? Moet een kunstenaar geëngageerd zijn? Moet een kunstenaar zichzelf in vraag stellen? Wanneer wordt de bezoeker in het kijken toeschouwer?...

Vragen die ze zich wel stellen, maar ze willen toch primair het atelierproces zonder vragen laten groeien. Isa, Jo en Inge kennen elkaar, volgen elkaar en zochten samen een plek om hun tekeningen, studies en daaruit volgende schilderijen, muursculpturen en ruimtelijk werk te tonen.

Vernissage op zondag 2 februari van 11u-13u - Iedereen welkom! (De expo is op 2 februari doorlopend open van 11u-18u.)

LIVE PERFORMANCE op zondag 1 maart door geluidskunstenaar Thomas Betsens: ‘Untitled 1 and 2’. Eerste deel om 14.30 u., tweede deel om 16 u.

Thomas exploreert en experimenteert met klank synthese en analoge instrumenten. In het kader van de tentoonstelling brengt hij een live performance met buchla en piezo micro geluiden om het onhoorbare tastbaar te maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Ververij - Wolvestraat
Wolvestraat 37
9600 Ronse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 14:00 tot 18:00
  • Zaterdag - zondag van 14:00 tot 18:00
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie CC De Ververij
Contact info@ccdeververij.be
055 23 28 01
Links
Trefwoorden beeldende kunsten, isa dhondt, Inge Decuypere, jo michiels, expo, schilderijen, muursculpturen, ruimtelijk werk, live performance