U bent hier:

Tentoonstelling “De natuur in de kijker”


Naar jaarlijkse traditie is de Oud-Turnhoutse natuurfotograaf en fotograaf van Landschap De Liereman tijdens dit najaar vanaf van 29 oktober opnieuw te gast in het Bezoekerscentrum Landschap De Liereman te Oud-Turnhout. Aan de hand van een geheel nieuwe en exclusief voor deze tentoonstelling samengestelde collectie natuurbeelden zal de fotograaf ook nu weer de wondere wereld van de natuur op boeiende wijze tot leven brengen. De collectie bestaat uit landschappen, bloemen, een reeks vogels en diersoorten en een aantal macrobeelden van vlinders en libellen, allemaal gefotografeerd in hun eigen specifieke leefwereld. De beelden werden stuk voor stuk gemaakt vanuit de intense beleving en de bijzondere visie van de fotograaf op de natuur, met heel veel oog voor licht en compositie maar vooral met bijzondere zorg voor detail.
René Van Echelpoel behaalde met zijn collectie natuurbeelden de voorbije jaren diverse medailles en onderscheidingen bij internationale natuurfotowedstrijden, met als hoogtepunt de tweede plaats op de PSA wereldranking 2014 in Amerika.
Zeer recent behaalde René nog de Gouden Medaille tijdens de Internationale Fotowedstrijd in Wimpassing in Oostenrijk, evenals de Bronzen Medaille bij de Internationale Natuurfotowedstrijd in Rivne, Ukraine.

Te bezichtigen van 29 oktober 2016 tot en met 8 januari 2017 in Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum, alle dagen van 13.00 tot 17.00 uur, op zondag van 11.00 tot 18.00 uur, behoudens sluitingsdagen (25 december).

Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 oktober 2016 tot 11 januari 2017
Organisatie Natuurpunt De Wulp
Contact bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
Links
Trefwoorden erkend SCVW, fotografie, Natuurpunt, cultuur in de natuur